PLAN NABAVE   |     OBJAVE    |    IZJAVA O SUKOBU INTERESA   |     REGISTAR UGOVORA

KOMUNALNO PODUZEĆE JEDINI KONCESIONAR I ZA PROMINU

Uz već dodijeljenu koncesiju za Knin, Komunalno poduzeće d.o.o. odabrano je za jedinog koncesionara za pružanje javne usluge crpljenja, odvoza i zbrinjavanja fekalnih voda iz septičkih, sabirnih i crpnih jama i za područje Općine Promina.

Komunalno poduzeće d.o.o. jedino je od ponuđača dobilo koncesiju za pružanje javne usluge crpljenja, odvoza i zbrinjavanja fekalnih voda iz septičkih, sabirnih i crnih jama za područje Općine Promina. Koncesija nam je dodijeljena na natječaju iz lipnja 2014. godine ,kao najpovoljnijem ponuđaču, na razdoblje od 4 godine, počevši od 1. listopada 2014. godine.

Također, podsjećamo Vas kako je Grad Knin odabrao Komunalno poduzeće d.o.o. za jedinog koncesionara za pružanje javne usluge crpljenja, odvoza i zbrinjavanja fekalnih voda iz septičkih, sabirnih i crnih jama na području grada Knina i to na razdoblje od 5 godina počevši s 1. siječnja 2014. Koncesija nam je dodijeljena na natječaju raspisanom još u listopadu 2013. godine.
 
 
 
 
TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline