PLAN NABAVE   |     OBJAVE    |    IZJAVA O SUKOBU INTERESA   |     REGISTAR UGOVORA

OBAVIJEST GRAĐANIMA - COVID-19

 

Poštovani korisnici, nalazimo se u izvanrednoj epidemioloških situaciji koja od svih nas zahtjeva određene prilagodbe, disciplinu i odgovornost. Trudimo se odgovoriti na sve vaše potrebe usklađujući naše poslovanje sa zahtjevima urednog funkcioniranja vodovodno-kanalizacijske mreže i odredbama službi nadležnih za očuvanje našeg zdravlja i kontrole nad funkcioniranjem naše zajednice.
 

 

 

 

Sukladno navedenom dužni smo vam skrenuti pozornost na odgovorno ponašanje prema funkcioniranju kanalizacijske mreže. Naime, u istoj je primjećena povećana količina vlažnih maramica i sličnih proizvoda koji, naglašavamo, ne pripadaju materijalima pogodnim za razgradnju i funkcioniranje sustava.
U okolnostima povećane potrebe za higijenom i sterilnim uvjetima okoline, začepljenje cijevi i izlijevanje sadržaja na kolnu površinu zasigurno bi izazvalo nepotrebne neugodnosti za stanovnike, ali i dodatne troškove za naše poslovanje. U tom slučaju nerijetko dolazi i do povrata sadržaja u kućanstva, što je dodatna neugodnost i trošak za vas, još više nepotreban u trenutnim okolnostima.
Ponavljamo kako smo dostupni za vaše upite, zahtjeve i prijave i u prilagođenoj strukturi poslovanja.
Zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju!
TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline