PLAN NABAVE   |     OBJAVE    |    IZJAVA O SUKOBU INTERESA   |     REGISTAR UGOVORA

OBVEZA ODRŽAVANJA VODOMJERNOG OKNA

Obavještavamo Vas da je zbog nadolazećih nižih temperatura, koje mogu prouzrokovati smrzavanje vodomjera i vodovodnih instalacija, potrebno na vrijeme zaštititi Vašu internu vodovodnu instalaciju, te vodomjer u vodomjernom oknu, kako bi se spriječili gubitak vode i dodatni troškovi.

Stoga, molimo Vas da zidove i poklopac vodomjernog okna zaštitite postavljanjem izolacijskog materijala.


Pogodan izolacijski materijal bio bi stiropor, a nikako materijali koji upijaju vodu poput :  kartona, spužve i tekstila. 

Također, jedan od načina zaštite je i da u vodomjerno okno postavite vreću napunjenu rastresitim izolacijskim materijalom, koja bi se prilikom očitanja ili zamjene vodomjera lako izvadila. Važno je naglasiti i da se, prilikom postavljanja zaštite vodomjera, ne služite teškim predmetima i materijalima.

Slijedeći ove savjete i dobrim poklapanjem Vašeg vodomjernog okna, spriječit ćete oštećivanje i smrzavanje vodomjera od niskih temperatura tijekom zimskih mjeseci.


Podsjećamo, u ''Općim i tehničkim uvjetima isporuke vodnih usluga'' Komunalnog poduzeća d.o.o.,  stoji kako isporučitelj ne odgovara za štetu nastalu na internoj vodovodnoj instalaciji, zbog smrzavanja dijela instalacije ili vodomjera (članak 19.), a korisnik usluge dužan je u zimskim mjesecima zaštititi vodomjer i priključak od smrzavanja (članak 24.).

 
TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline