PLAN NABAVE   |     OBJAVE    |    IZJAVA O SUKOBU INTERESA   |     REGISTAR UGOVORA

KNINSKI OSNOVNOŠKOLCI I PREDŠKOLCI POSJETILI KOMUNALNO PODUZEĆE

100-tinjak djece posjetilo je u srijedu, 30. ožujka, Komunalno poduzeće. Naime, kako smo i najavili, organizirali smo za njih edukativno druženje povodom Svjetskog dana voda koji se obilježava u cijelome svijetu 22. ožujka.


Sudjelovali su učenici Osnovne škole Domovinske zahvalnosti iz Područne škole - Golubić i Osnovne škole dr. Franje Tuđmana, te predškolci iz Dječjeg vrtića ''Cvrčak'' i Udruge ''Čarobni svijet''.

Još od 1993. godine kada je Generalna skupština UN-a proglasila 22. ožujka Svjetskim danom voda, ovaj dan se svake godine obilježava pod prigodnom temom koja odgovara trenutnim ili budućim izazovima u svim pitanjima koja su povezana s vodom. Ove godine je predložena tema „Voda i poslovi“.

 

U skladu s temom, ove smo godine odlučili učenicima i predškolcima pobliže pokazati naš posao i to prezentacijom skladišta alata i opreme, radnih vozila i strojeva, te sustava daljinskog očitanja vodomjera, a sve uz pratnju i edukaciju djelatnika Komunalnog poduzeća.

Iako nas je iznenadila podjednaka zainteresiranost i starijih i mlađih za sve što smo im prezentirali, mora se priznati da je oduševljenje ipak bilo najveće pri prezentaciji rada bagera, te ulasku u isti kada je bio ugašen.

Potom je uslijedilo druženje uz marendu koju smo osigurali za svu djecu, a po odlasku smo im podijelili letke o Svjetskom danu voda koje smo izradili za ovu prigodu. Čak smo i mi zaprimili jedan poklon i to od djece iz Udruge ''Čarobni svijet'' koji su za ovaj dan izradili plakat na kojemu su, na kreativan način, istaknuli važnost očuvanja naših voda.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim učenicima i predškolcima na prekrasnom druženju, posebno njihovim učiteljicama/učiteljima i tetama.

 Veselimo se nadolazećim druženjima s djecom našeg grada!

 
Pogledajte galeriju fotografija!
 
 
 
TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline