PLAN NABAVE   |     OBJAVE    |    IZJAVA O SUKOBU INTERESA   |     REGISTAR UGOVORA

Javni natječaj za direktora Komunalnog poduzeća d.o.o. Knin

 

 

 

 

 

Komunalno poduzeće d.o.o. objavljuje

Javni poziv – ponudu

vlasnicima nekretnina radi sporazumnog rješavanja pitanja prava vlasništva.

Pozivaju se vlasnici/suvlasnici na čijim nekretninama će se izvoditi radovi da se jave u Komunalno poduzeće d.o.o., Trg Oluje 5 kolovoza 1995, br.9, 22 300 Knin, Služba za opće, kadrovske i pravne poslove, soba br. 20, I kat, kontakt tel: 022/668-200, radi sporazumnog rješavanja pitanja naknade za ustanovljenje prava služnosti, odnosno potpunog izvlaštenja nekretnina. Rok za prijavu je 30 dana od dana objave oglasa.

 

PREUZMI POZIV - GOLUBIĆ

Obavještavamo se potrošači na području naselja Markovac u općini Biskupija, da će dana 12.07.2023. godine ostati bez vode, u vremenu od 08:00 do 11:00.

 


Do prestanka u isporuci vode doći će zbog radova na vodovodnoj mreži.

 

Poštovani,

Nastavno na izvještaje o neispravnosti vode za piće s izvorišta ''Kosovčica'' od petka 28. listopada, ovim Vas putem izvještavamo kako su danas 02. studenog pristigli rezultati najnovijih analiza vode za piće s područja općine Biskupija kojima je potvrđeno da je voda ispravna i može se koristiti bez sigurnosnih ograničenja.

 

 

 

 

 

(Javni natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Društva www.komunalno-knin.hr, na oglasnoj ploči Društva  i stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područna služba Šibenik, Ispostava Knin)

 

 

 

 

 

TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline